Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Τα καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας ανέλαβε σήμερα ο Ιορδάνης Τζαμτζής

Ο Ιορδάνης (Δάνης) Τζαμτζής ορίστηκε σήμερα όπως αναμένονταν Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας  Πέλλας, μιας και στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 ήταν πρώτος
με 14.835 σταυρούς με το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Aλληλεγγύη – Δυναμώνουμε την Μακεδονία» του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ο επανεκλεγέντας Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ανακοίνωσε το μεσημέρι τα νέα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το νέο μοντέλο διοίκησης της Περιφέρειας.

Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Ιορδάνης (Δάνης) Τζαμτζής, που έχει διατελέσει στο παρελθόν Δήμαρχος Σκύδρας και Βουλευτής Πέλλας έχει τεράστια εμπειρία στη πολιτική κι ασφαλώς διαθέτει όλα τα εφόδια, για να κάνει το καλύτερο δυνατό για τους πολίτες της Π. Ε. Πέλλας που τον εμπιστεύτηκαν.

Στο μύνημα που κοινοποίησε πριν από λίγο, απ'το προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανέφερε τα εξής: 3-9-2019. Ορισμός των Αντιπεριφερειαρχών Κεντρικής Μακεδονίας. "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολόψυχα τον Περιφερειάρχη μας Απόστολο Τζιτζικώστα για την εμπιστοσύνη του. Η προτροπή του προς όλους μας "δουλειά, δουλειά, δουλειά και αποτελεσματικότητα" θα γίνει πράξη, με συνεργασία και αλληλεγγύη, για το καλό των πολιτών της Πέλλας και της Κεντρικής Μακεδονίας. Με την ευχή, ο Θεός και ο Άγιος Νεκτάριος να μας δίνουν δύναμη, καλή επιτυχία σ όλους μας."