Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Σειρά σημαντικών επαφών στην Αθήνα είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δ.Τζάμτζής

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζάμτζής  πραγματοποίησε σειρά επαφών στην Αθήνα, το διήμερο της Τρίτης 28 και Τετάρτης 29 Ιουλίου 2020. Συγκεκριμένα ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, συναντήθηκε στο Υπουργείο Γεωργίας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη, με τον οποίο συζήτησε για σημαντικά αγροτικά θέματα που απασχολούν τους αγρότες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, καθώς και για τις μελλοντικές δράσεις σχετικά με την αγροτική οικονομία.



Επιπρόσθετα, σε συνάντηση που είχε ο Δάνης Τζαμτζής στο Υπουργείο Πολιτισμού με την Υπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Έδεσσας Τάκη Γιάννου, συζήτησαν για την προστασία και συντήρηση των Αρχαιοτήτων και εν γένει της πλούσιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Π.Ε. Πέλλας και ειδικότερα για την περαιτέρω αξιοποίηση του αρχαιολογικού της πλούτου.

Τέλος, ο κος Τζαμτζής πραγματοποίησε συνάντηση στο Yπουργείο Εθνικής Άμυνας με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο. Στη συνάντηση με τον ΥΕΘΑ συζητήθηκαν από τους δύο άντρες ζητήματα που αφορούν την Εθνική Άμυνα στην Π.Ε.Πέλλας, αλλά και την Εθνική Άμυνα στο σύνολο της Επικράτειας, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά.