Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Έστειλε μύνημα πρωτιάς ο Λάκης Βασιλειάδης στη μεγαλύτερη συγκέντρωση που έγινε ποτέ στην Πέλλα


Συγκλονιστική κοσμοσυρροή χθες Τρίτη 16 Μαΐου στην προεκλογική ομιλία του Βουλευτή Πέλλας κι εκ νέου υποψηφίου με τη Νέα Δημοκρατία Λάκη Βασιλειάδη, που έλαβε χώρα στην -κατάμεστη εντός και εκτός από 2.500 κόσμου- Αίθουσα Εκδηλώσεων  "Ονείρων Ζεύξη" στα Γιαννιτσά.



Κατά γενική ομολογία, αλλά και όπως συνομολόγησε και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, που προλόγισε (18:48") μαζί με τη σύζυγο του Βουλευτή Ειρήνη Σαββόγλου.



(22:10") - Απ. Τζιτζικώστας: "Εγώ για συγκέντρωση Βουλευτή ήρθα, δεν ήρθα για συγκέντρωση υποψηφίου Πρωθυπουργού.  Αυτό που γίνεται σήμερα εδώ στην Πέλλα, δεν το έχω ξαναδεί, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι -υπηρετόντας όλους εσάς- στα κοινά!..."




(31:31") Ο σημερινός και αυριανός Βουλευτής Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης ευχαρίστησε τον κόσμο για την "Συγκλονιστική" όπως είπε συγκέντρωση!
Και στην διάρκειας 30 λεπτών ομιλία του, αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της Πέλλας και αφού ανέπτυξε τους στόχους για την Πέλλα που οραματίζεται και θέλει, ζήτησε από τον κόσμο να δώσει Νέα Εντολή, για να εκπληρωθούν οι Νέοι Στόχοι και να ψηφίσει αυτή την Κυριακή στις 21 Μαΐου τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και να στείλει το πιο ισχυρό μύνημα για την Πέλλα, για την Μακεδονία, για την Ελλάδα και κλείνοντας τόνισε πως όλα ξεκινούν από εδώ, σήμερα. Δίνοντας έμφαση στη μεγαλύτερη συγκέντρωση που έγινε ποτέ στην Πέλλα!

Δείτε ολόκληρο το χθεσινό live της προεκλογικής ομιλίας του Βουλευτή Πέλλας Λάκη Βασιλειάδη, από την κατάμεστη εντός και εκτός Αίθουσα Εκδηλώσεων "Ονείρων Ζεύξη" στα Γιαννιτσά.