Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Έδεσσα: Κοσμοπλημμύρα στην προεκλογική ομιλία της υπ. Βουλευτή Πέλλας Θεοδώρας Τζάκρη στον πολυχώρο Καταρράκτες

Κοσμοπλημμύρα στην προεκλογική ομιλία της υπ. Βουλευτή Πέλλας Θεοδώρας Τζακρη στον ασφυκτικά γεμάτο πολυχώρο Καταρράκτες στην Έδεσσα.


Για την ιστορία σας υπενθυμίζουμε, πως στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 η Θεοδώρα Τζάκρη κατέλαβε την 1η θέση με 12.848 από τις 24.375 ψήφους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και η απόσταση που τη χώρισε από τον 2ο συνυποψήφιό της ήταν 5.718 ψήφοι. Μια τεράστια διαφορά που θα τολμήσουμε ως PellaLive να προβλέψουμε πως θα αυξηθεί στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.


Άλλωστε, μόνο  τυχαίος δεν είναι ο χαρακτηρισμός που συνοδεύει την κα. Τζάκρη ως "φαινόμενο" ( !!! ) μιας και θα κάνει και πάλι περίπατο... στην Εκλογική Περιφέρεια Πελλας και για άλλη μια φορά θα είναι η μόνη σίγουρα εκλεγμένη Βουλευτής στις προσεχείς εκλογές, εν αναμονή των υπολοίπων τριών.


Δείτε παρακάτω, βίντεο με το μεγαλύτερο μέρος της χθεσινοβραδυνής προεκλογικής ομιλίας της Βουλευτή Πέλλας κι εκ νέου υποψήφιας Θεοδώρας Τζάκρη...




Αξίζει να σημειωθεί πως ως PellaLive σας εξασφαλίσαμε δύο πλούσια φωτορεπορτάζ, που μπορείτε να τα δείτε μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook:




__________________
@pellalive/papas
__________________